Sunday, March 11, 2007

Nu i Bangkok

Hej alle i dejlige mennesker..
Foerst lige en foresporgsel: har I faet den mail jeg sendte jer fra Airlie Beach? altsaa den hvor jeg fortalte om hvad jeg har lavet og ikke den med billederne???

hernaest en ny opdate om hvad jeg har lavet. Tror nok jeg var naaet til omkring onsdag d.28. (dvs hvis altsaa i har faet den mail jeg sendte om hvad jeg lavede ugen inden da -orker altsaa ikk til at skrive det igen!)

Men men. Onsdag d. 28/2 Var vi saa ankommet til Airlie Beach, hvorfra vi skulle med luksus katamaranen: "pride of Airlie" til Whitsundays oerne paa en 3 dages tur. Vi var til intromoede kl 14 hvor vi fandt ud af to rigtig hyglige danskere (Kasper og Mirian) som vi har festet lidt med i Noosa, ogsaa skulle med paa turen - nu flasker det sig! Saa tilbragte vi to soesyge timer paa den gyngende katamaran som tog os med til vores residens paa South molle island, hvor vi straks blev vist ned i baren, for happy hour var begyndt!!!
Det beskriver meget godt den stemning der var blandt guiderne og gaesterne i de tre dage. Lidt voldsom festlig. De naeste to dage stod vi tidligt op, og spiste morgenmad sammen med ca. 50 griske papegoejer som ikke gik af vejen for at snuppe din toast ud af munden paa dig. Ja de kunne endda finde paa at rotte sig sammen 10- 15 stykker og jage folk vaek fra deres bord, for at gafle sig maden!- Men de var smukke i Knaldgroenne og roede farver saa de slap afsted med det. Og folk (laes: vi ) stod naermest i koe for at faa billeder af dem!
Derefter blev vi sejlet ud til et par smukke sandstrande - bl.a. en af verdens top ti strande, hvor sandet er saa fint, at man kan bruge det til at rense sine soelv og guldsmykker i. Her spiste vi frokost og snorlklede - ikke helt ideelt, men godt nok til at forberede sig til Great Barrier Reaf.
Derefter var det helst saadan at man paa baaden skulle drikke sig en lille pind i oeret, saadan at jorden bestemt ikke holdt op med at snore naar man gik paa land! Og den skulla man helst holde koerende hele natten!
Guiderne var lidt for meget og gav drinks vaek hvis folk ville vere sammen med dem. Meen det var meget sjovt, isaer fordi poolen paa resortet havde aabent natten lang, saa Kasper, Mirian, to Canadiske fyre, en brittisk pige ved navn Karley, os og en af guiderne morede os med vandbrydning og en tur i spaen med en drink:-)

Efter disse vilde dage i Whitsundays holdte vi en hyggeaften med Kasper og Mirian hvorefter vi tog natbussen til Cairns. Vi ankom d. 3/3, helt smadrede efter 12 timer i bus, slappede af og gik saa ud for at finde lidt aftensmad. Der oplevede vi et lidt spoojst faenomen kaldet fying foxes. Det er de lokale frugtflagermus, som er ca. 3 gange saa store som de almindelige danske. Om dagen haenger de nogle hundrede stykker og flakser i traerne for at koele sig ned, men om aftnen fylder de himlen over cairns, paa jagt efter frugt. Det lignede en scene fra Batman!

D. 4/3 skulle vi saa paa tur til Great Barrier Reaf. Vi moedte op paa havnen, fik en plads paa soldaekket og noed de 2 timer det tog at sejle ud til de ydre rev. Ved det foerste stop lagde vi ud med at snorkle i 40 min. Det var helt fantastisk, som at opdage en helt ny verden med de vildeste farver og sjove former. Derefter betalte vi lidt ekstra og fik 30 min. guided SCUBA dive. Signe var ikke saa vild med det i starten, men efter lidt overtalelse fra mig og guiden, overvandt hun sin angst og kom med! Igen var det en ret vild oplevelse at komme ned og svoemme blandt koraller og
muslinger paa stoerrelse med et ret stort TV! Alle utroligt farvestraalende!
Det andet sted vi stoppede var kendt for at der var en stor chance for at se havskilpadder! og efter at have svoemmet rundt for mig selv i ca 30 min saa jeg da ogsaa en paa naesten en meter i diameter. kunne ikke lade vaere med at svoemme ned og rore ved den et par gange. den havde slet ikke noget imod det! Helt klart en af de bedste oplevelser hernede!!

D. 5/3 tog vi saa paa en

0 Comments:

Post a Comment

<< Home