Tuesday, February 06, 2007

Mere nyt

hejsa
ja, nu her jeg saa oplevet lidt mere:-)
d. 14 var vi ude paa noget som hedder Black Water rafting hvor vi blev klaedt i nogle yderst sexede vaaddragter og fik en gummiring i haanden (som specifikt skulle passe vores numser i storrelsen:-)
Saa blev vi foert ned i en stor underjordisk hule som var hlavt oversvommet.
Dernede blev vi guidet rundt, og saa blant andet Glowworms, som man kun ser som smaa lysende prikker i loftet, det var naesten som en helt fantastisk stjernehimmel. Vores guider var supersjove og lavede en meget afslappety stemning paa trods af at det faktisk var lidt graendseoverskridende at vaere saa dybt under jorden og skulle hoppe baglaens ud over vandfald og den salgs.

d.15 var vi saa endelig ude og Skydive... vi hoppede ud fra 12000 ft. og havde omkring 45 sek. fritfalg. Kan kun sige at det var endnu federe 2. gang, jeg var slet ikke nervoes saa min "rygsaek"(= den fyr jeg havde paa ryggen) rullede en omgang da vi lige var hoppet ud, saa jeg kunne se flyet, og senere lod ham mig styre faldskaermen... det var virkelig SAA FEDT og egentlig ogsa hyggeligt med lidt small talk i luften! Om aftnen fik vi en lille ol og gik nogle stykker ned til soen og badede, virkelig smukt med alle lysene og vandet foeltes bare friskt:-)

d.16 (idag- eller nat for de fleste af jer)
har jeg vaeret ude paa noget der hedder Tongariro Crossing, en mountain walk paa ca 7 timer som vist nok er blandt verdens top 10 walks! Vi kom op forbi Mount Doom fra Lord of the Rings. Vejret var helt klart i begyndelsen, saa da vi naaede toppen (efter at have bestiget "devils staircase":-() var det hele turen vaerd. har aldrig set en flottere udsigt! vi kom ogsaa forbi nogle knaldgroenne bjergsoer og et krater fyldt med helt roede sten! nu er jeg ret smadret, men det var det hele vaerd! det var lige en opdate... haaber i alle her det godt. Taenker paa jer!

mange knus lea

0 Comments:

Post a Comment

<< Home