Tuesday, February 13, 2007

igen igen fra picketts valley!

Maybritt og Arne og deres to boern Camilla og Mikkel er medlem af en community church hvilket er meget anderledes end den danske folkekirke. Saa da det nu var soendag d. 11.. skulle vi da med. Det var en helt speciel oplevelse, hvor praesten kom i shorts og hawaii skjorte og et band spillede sange som de slev havde skrevet og som rent faktisk var gode. Alle var meget engagerede og det var helt tydeligt en super god maade at faa et nabofaellesskab paa. utrolig inspirerende! De har ogsaa aftenkirke for unge mellem 17 og 30, hvor de spiller lidt mere rocket musik og spiser pizza!
Efter kirke tog vi, i andledning af Mikkels 14 aars fodslesdag med deres baad ud paa en lokal soe, hvor vi slog lejr ved en lille strand. Der spiste vi frokost og brugte eftermiddagen paa at staa paa vandski (hvilket iovrigt ikke er saa let som det ser ud). Men jeg kom op i 3. forsoeg og det var super sjovt.
Vi proevede ogsaa >tuben> som er en flad madras med haandtag hvor man ligger paa maven og bliver slaebt efter baaden. Det gaelder bare om at holde fast! -Jeg er stadig oem i mine arme og ryg!

d. 12/2 Som var igaar. Vaagnede vi til en morgendukkert i poolen, hvorefter vi tog ind i et kaempestor shoppingcenter og forkaelde os lidt. Kobte lidt gaa-i-byen-toej og jeg blev klippet. Vi ville tage bussen tilbage, men Signe og jer er altsaa nogle klovner til at finde ud af saadannoget, saa det endte med at vi charmerede en taxichauffoer til at koere os billligt hjem! Om aftnen fik vi dejlig frisk laks.. uhm!

d. 13/2. -idag tager vi bussen tilbage til Sydney, moedes kort med Steve og smutter saa hurtigt videre til Byron bay, som siges at have de smukkeste strande... uh hvor jeg glaeder mig.

hiuh... endelig faerdig med at opdatere jer! haaber at i alle sammen har det rigtig godt og I maa endelig holde mig opdateret ogsaa... savner jer og er konstant overrasket over at en maaned kan foeles som saa lang tid naar man er saa langt vaek!

pas paa jer selv..
skaekkys fra lea

0 Comments:

Post a Comment

<< Home