Tuesday, February 13, 2007

fortaelse fra Picketts valley, Australien

d.4/2 stod den saa paa rafting. Men foerst skulle vi lige puttes i en utrolig sekset vaaddragt og diverse andet udstyr hvilket for mit vedkommende inkluderede den eneste lysseroede hjelm de havde - uh hvor var jeg pavestolt! Derudover skulle vi selvfoelgelig have redningsvest (lifejacket) paa. Eller og to tykke troejer som efter farverne at doemme var fra halvfejerdserne!

Det rene baywatch.
Vores guide var en japaner ved navn Yoski, som ikke snakkede saa godt engelsk, men han var sej, isaer da han til sidst lavede en baglaens salto fra baaden!
Saa efter en halv times intro paa roligt vand, kom vi ud paa vandfaldende hvis svaerhedsgrad langsomt steg fra grade 1 til 5. (6 er kun for professionelle eller overmodige individer) Vi afsluttede med en grade 5 straekning paa 500 meter... Det var super fedt, og vi noed hele turen.
Paa lidt roligere vand, fik vi lov til at hoppe i -med vilje- og flyde lidt med stroemmen. desuden fik vi muligheden for at springe i fra en 10m hoej klippe, hvilket jeg gjorde og bagefter kom i tanke om at det ville jeg aldrig have turdet i DK!
Efter en velfortjent middag blev vi sat af i Marias (Hanne fra Paraparaumu\s datter) lejlighed i Christchurch, hvor vi skulle bo sammen med hendes kaereste david indtil d. 7.

D.5-7/2. Boede vi saa hos David, en alletiders fyr paa 20 som er helt nede paa joden, men samtidig har en utrolig energi. Det var nogle meget afslappede dage, som inkluderede en dag med at kigge lidt paa Christchurch, en street entertainer, en tur til stranden og en masse is, slik og pizza.

D.7-8/2. Vi ankom til Sydney d. 7. og lagde ud med at fare vild paa vej til supermarkedet, paa trods af at det egentlig bare var ligeud! -typisk os!

D.8/2 blev vi nodt til at flytte hostel, da det var alt for dyrt der hvr vi sov foerste nat. Vi ville spare og flyttede ind i et dorm med 28 senge. De 27 var optaget af meget flinke mennesker, men i den ene boede uheldigvis en stor, tyk Irer som ingen respekt havde for andres ting! Han havde bl.a. taget en piges hoje rode stiletter som han rendte rundt i. Og en anden gang sad han og laeste hojt af en eller andens breve som han lige havde gravet frem! var ret forarget og ikke saerlig tryg ved at lade mine ting staa der uden opsyn!
Ellers brugte vi d. 8. paa at planlaegge vores rejse og tage i byen med Steve fra Canada, som skal studere i Sydney i 6 maaneder.

D. 9/2 tog vi paa en heldagstur til Blue Mountains, en fantastisk flot bjergkaede uden for Sydney! Vi stoppede paa vejen i en nationalpark og saa kaenguroer og Kakatoos (stor hvid papegoeje med gul kam). Man kunne naesten komme helt hen og roere ved dem! Det var rigtig laekkert at komme lidt udenfor storbyen. Er ikke helt vild med Sydney downtown. Lidt for forvirrende, beskidt og lidt for mange asiatere. -man foeler sig saadan lidt malplaceret og ret stor!

D.10/2 Tog vi paa sightseeing til de steder man absolut skal se i Sydney. Dvs. Operahuset og Sydney harbour bridge! For 9 dollars (ca. 45kr) fik vi lov tilat tage den 250 trin hoeje tur op i et af taarnene, hvorfra vi fik en fantastisk udsigt over hele havnen! -I faar billeder lige saa snart jeg finder en hurtigere forbindelse!
Vi var ogsaa i Sydney Aqarium og se hajer og Nemoer. Det var kaempe stort og de spillede eventyr-agtigt musik naa man gik i roer under aquarierne som gav en helt speciel stemning.
om aftnen tog vi bus til Picketts valley hvor vi skulle bo hos Maybritt og Arne -Signes familie til d. 13.

Puh ha hvor er det voldsomt meget jeg skal skrive om!... i faar lige en fortsaettelse mere foer min comp beslutter sig for at slette det!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home