Tuesday, February 06, 2007

nyt fra Queenstown, NZ

Hejsa allesammen

Saa endnu en spaendende opdate fra New Zealand hvor vi nu er naet til Queenstown "the adventure capital of the world":-)

men for at starte fra en ende af, faar I lige en opdate om hvad jeg har lavde i de sidste par dage.

fredag d. 26 var vi paa en halvdags glacier walk paa Franz Josef glacieren. Det var saadanset spaendende nok at komme op paa en glacier, men da vi ligesom var kommet os over den foerste aabenbaring, var det alligevel ikke saa meget andet end at tage et par skridt, staa stille og saa tage lidt flere skridt paa en stor klump is... Men, men , nu har vi da vaeret der! Dagens hoejdepunkt var da vi blev genforenet med Susie og Katie (de to dejlige britter) igen.

Loerdag d. 27 var vi stadig i den sovnige glacier-by Franz Josef (tror maaske det havde noget med luftfugtigheden at goere, for man blev virkelig sovnig af at vaere i den by!)
Sa vi brugte det meste af dagen paa at tulle lidt rundt og vaskede lidt toj, og slevfoelgelig tage lidt sol:-)
Kl 5 tog vi paa en kajaktur i en nationalpark som laa ved den anden ende af glacieren og som iovrigt er det eneste sted i verden hvor de har en bestemt art kiwi. Ikke at vi da saa nogen. (Er begyndt at tvivle paa om de overhovdedet eksisterer eller det bare er en turistfaelde... uh en fugl uden vinger!!)
Men ud over manglen paa Kiwier var det en rigtig smuk rute som bl.a. er beromt for at vandet har en sort farve som goer at man faar de mest fantastiske og detaljerede spejlinger!

sondag d. 28.var egentlig mest en afslappet og regnfuld dag, hvor vi hoppede paa bussen mod Wanaka. Vi stoppede ved noget kaldet blue pools, som er superkolde glaciersoer. Nogle af drengene skulle naturligvis lige ned og maerke...
Vi tjekkede ind paa det bedste hostel til dato, (hotel Wanaka) med tv paa vaerelset og eget bad! Uh det er godt at vaere luksusbackpackaer i et par dage;-)
om aftnen gik vi ud og spillede lidt pool og jeg fik finpusset mit brittiske - det er altsaa et underholdende sprog naar man har faet lidt at drikke!

mandag d. 29 brugte vi dagen paa at nyde hotel wanakas faciliteter (karbad og tv) og om aftnen tog vi med vores sjove britter i en lille intim biograf, hvis sal bestod af et laerred, en masse sofaer og en gammel volvo parkeret i hjoernet - der satte vi os naturligvis. i pausen var der friskbagte chokolade cookies... mmmmm!

jeg laver lige et cut her for har ikke saa meget tid tilbage paa nettet og vil lige fortaelle det bedste!! jeg har vaeret ude at BUNGY JUMPE!!!! hehe det troede i nok ikke at jeg turde vel! (det troede jeg helt sikkert ikke selv;-)

men nu smutter jeg igen... hav det godt alle sammen

kram fra lea

0 Comments:

Post a Comment

<< Home